fredag 13 april 2007

Bad hair day


Införskaffade i papiljotter för att kunna göra mitt hår lite gala-glamouröst, och eftersom jag som bekant är student köps inga locktänger hur som helst.

Jag såg framför mig hur jag skulle få svallande blonda Törnrosa lockar, men då blev inte fallet.


Under själva papiljottprocessen såg jag ut som en 50-talshemmafru. Lite glamor på sitt sätt. Men då jag dragit ur dem och försökt få någon typ kontroll över håret såg det mest ut som ett fågelbo.

6 kommentarer:

Anonym sa...

My Lord! Du ett tips! Använd Wellas läggningsvätska. En flaska med blå vätska med vit kork. Inte alls så dyr heller, den är studentanpassad, hihi. Den är kanonbra! =) Så lite hårtork på bara!! Det fixar du! Bättre lycka nästa gång! Hihi. Kramar -Maria

Anna sa...

Aha, Wellas alltså! Detta var sån där tantskit, håret blev som sandpapper. Tur att jag provade innan den stora dagen ;)

Tora sa...

jag kommer med locktången i högsta hugg på tisdag och styr upp.

Anonym sa...

Jag gjorde lockar med papiljotter till nyår och jag duschade, hade i mousse medan det var fuktigt, rullade upp, sprayade lite då och då och tog ut hela skiten när det var torrt (mycket och bra hårspray). Så här var resultatet (dock efter ca 8 timmar så inte lika piffigt längre)

http://adaylate.blogg.se/010107130428_freefter.html

Anonym sa...

*skrattar högt*
Åååh, du är så söt!!!

Anonym sa...

Tora: Åh, would you?

Ida: OK, jag ska öva några gånger till så kanske jag får in snitsen. Sedan tror jag att jag köpte för stpra spolar, vissa gav bara en yvig sväng liksom.

Mia: Söt vet jag väl inte, men f*n den som säger att jag inte kan bjuda på mig själv ;)